Coaching de cariera in IT
  • Coaching de cariera in IT

Coaching de cariera pentru angajare in domeniul IT 

Scurtă descriere 

Programul se adresează persoanelor care doresc să se reprofileze pe domeniul IT (ex. absolvenţi Şcoala Informală de IT, Academy Plus, Azimut Vision, Fast Track IT etc). 


Specialistul nostru în recrutări IT cu peste 12 ani de experiență în domeniu va sprijini participantul în toate demersurile găsirii unui loc de muncă în cadrul unor întâlniri individuale săptămânale. 
Îţi oferim posibilitatea de a beneficia de know-how-ul nostru și suport direct în angajarea pe postul dorit (ex. software developer entry level, QA etc).

Program/Subiecte acoperite 

Observaţie: programul este personalizat de către noi în funcţie de nevoile şi stadiul în care se situează persoana aflată în căutarea unui loc de muncă. Lista de subiecte de mai sus este orientativă.

Durata 

Întâlniri one on one timp de 6 săptămâni (se poate prelungi cu acordul părților).
Întâlnirile vor avea loc la sediul nostru din Cluj (str Iosif Vulcan 14).

Beneficii

Despre Noi

AGORA Human Resources este o companie specializata pe recrutare şi coaching, prezentă în Cluj de peste 16 ani. Începând cu anul 2008 am avut primele proiecte în domeniul IT şi din 2014 ne ocupăm exclusiv cu recrutări de Software developeri (.NET, Java, PHP, Frontend, Javascript Angular) şi alte roluri în domeniu (QA Engineers, Sys Admin, Manageri de proiect etc), motiv pentru care înţelegem foarte bine piaţa IT şi elementele care stau la baza alegerii candidaţilor entry level. 


Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon 0740298989 sau prin e-mail la mihaly.vajda@agoraconsulting.ro.

Agora Consulting

Gimini Cine ne recomanda Cum crestem Unde ne gasiti