Consultant Management (Entry Level) - Imbunatatire Procese

Descrierea jobului

Odata selectat pentru aceasta functie, noul nostru coleg va intra intr-un proces de pregatire de 6 luni pentru a deveni mana dreapta a directorului general al companiei Dorsan IMPEX. Din sarcinile cele mai importante amintim:

- extrage, prelucreaza si interpreteaza in timp real date combinate din zona de comercial (dar si financiar, contabilitate si operational);

- pregateste rapoarte cu ciclicitate predefinita sau la solicitare pentru top-managentul companiei

- urmareste functionarea si integritatea sistemului de management din divizia comerciala a Dorsan Impex SRL, cu suportul de know-how al Agora Consulting.

- este responsabil de implementarea/supervizarea unor proiecte de dezvoltare a companiei (singur sau impreuna cu echipa de proiect alocata);

- asista managementul companiei in implementarea planului de dezvoltare al companiei;

- Genereaza documente de prezentare si raportare catre management;

- Ofera sprijin managerial sefilor de departamente (cu focus principal pe departamentul comercial);

- Coordoneaza proiectele de schimbare in cadrul organizatiei;

- Supravegheaza implementarea masurilor luate;

- Participa la intalnirile de lucru ale echipei de management si le faciliteaza;

Trainingul specific de management, utilizarea pe unelte de management si procesare de date (MS Excel) asigurat in cadrul unui sistem de mentorat va fi asigurat de catre Agora Consulting si va avea loc in baza unui plan predefinit si se va desfasura atat la sediul Dorsan cat si la sediul Agora Consulting.

Candidatul ideal

- Are studii superioare in domenii precum Management, Resurse Umane, Economie, Business, Comerț, Marketing, Administrație Publica. Candidatul ideal se apropie de finalizarea studiilor universitare/post-universitare sau este absolvent recent al uneia din specializarile mentionate mai sus.

- Este atras de prelucrarea si interpretarea datelor (este dispus sa invete Microsoft Excel la nivel de specialist);

- Are cunoștințe de limba engleza la un nivel avansat;

- Este constient ca dezvoltarea profesionala se obtine prin munca si este dispus sa depuna un efort sustinut pentru a-si atinge obiectivele;

- Are capacitatea de a lucra independent, de a-si urmari obiectivul si de a-l duce la indeplinire.

- Vrea sa invete si are simt al raspunderii;

- Are abilitati bune de comunicare si are rabdare cu oamenii;

- Are permis de conducere cat B (nu e obligatoriu dar constituie un avantaj);

Descrierea companiei

AGORA Consulting asista compania Dorsan Impex SRL (http://www.dorsanimpex.ro/) in selectia pentru postul de Consultant Management Entry-Level (denumire interna: Business Transformation Officer).

Despre Dorsan Impex S.R.L: a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj.

Cu un efectiv de 100 angajati, Dorsan Impex S.R.L comercializeaza o gama larga de produse: apa minerala Borsec, sucuri Giusto, bere Bergenbier si alte produse alimentare si nealimentare. Produsele si serviciile companiei au ca piata principala de desfacere judetul Cluj iar clientii sunt firme importante de pe plan local.

Puteti aplica la acest job fie pe site-ul de recrutare eJobs accesand goo.gl/JejFPx fie trimitand un email cu CV-ul dumneavoastra la adresa de email mihai.babici@agoraconsulting.ro 

Agora Consulting

Gimini Cine ne recomanda Cum crestem Unde ne gasiti