Careers

Cum crestem?

Suntem o echipa vesela, profesionista si cu multa experienta. Principalul nostru activ pe nisa pe care activam suntem noi – oamenii Agora. Cautam sa crestem si sa pastram o echipa „tip-top”. Traim in baza principiilor noastre, invatam, actionam, ne bucuram, recunoastem cand gresim si o luam de la capat. Devenim tot mai buni si ne sprijinim reciproc sa crestem. Avem grija unii de altii. Suntem deschisi spre noi colaborari si suntem flexibili. In echipa noastra pastram aceeasi abordare pe care o oferim si clientilor nostri: structura de otel, inima mare, zambet larg. Suntem prieteni. 

Daca exista compatibilitate intre valorile tale si ale noastre te invitam sa ne scrii la adresa office@agoraconsulting.ro. Suntem nerabdatori sa ne cunoastem.

Agora Management Academy®  

Programul Agora Management Academy este modul nostru de a da inapoi ceva comunitatii si de a oferi studentilor sansa de afirmare in domeniul consultantei de management.In lunile de vara din fiecare an Agora va derula doua programe pentru studentii Clujeni. In urma  acestor programe, participantii vor avea oportunitatea de angajare ca si BTO in cadrul companiilor partenere Agora Consulting.
Detaliile programului si anuntate cu 1-2 luni inainte de start. Va asteptam in 2020!

Agora Internship Program®

Internship Marketing

Programul Agora Internship este modul nostru preferat de recrutare. Anual deschidem un program de internship ce se desfasoara pe o perioada de 3 luni. Intershipul la Agora nu inseamna nici cafele, nici comisioane. Investim timp si energie in toti internii cu care lucram, prin urmare suntem „picky”. In timpul internshipului se dezvolta compentele reale de management sau de specialitate (in functie de proiectul alocat). Vedem programul nostru de internship ca o pepiniera in care crestem talente in mod exemplar. 

Daca exista compatibilitate intre valorile tale si ale noastre te invitam sa ne scrii la adresa office@agoraconsulting.ro. Suntem nerabdatori sa ne cunoastem.

Program de Internship - Marketing & Comunicare Gimini Apps

In prezent Agora Consulting in partaneriat cu Gimini Apps cauta tineri talentati pentru pozitia de Marketing & Customer Care internship. Candidatul va fi owner pe strategia de marketing si comunicare online a Gimini Apps si va lucra impreuna cu expertii marketing si management ai Gimini Apps. Data de start a pozitiei e 15 iulie 2017. Puteti aplica trimitand un CV pe adresa ana.ivan@agoraconsulting.ro

Agora Consulting

Cursuri Microsoft Excel Degustare de vin si Diagnoza Gimini Cine ne recomanda Cum crestem Unde ne gasiti