OBIECTIVELE ZILEI

1. Manageri de top din Romania vorbesc despre provocarile lor  cu privire la:

2. Prezentăm uneltele și metodele aplicate în studiile de caz

3. Organizăm sesiuni de întrebări și răspunsuri pentru participanții la eveniment

TEMATICI

Tematica 1. 
TRANSFORMARE ORGANIZATIONALA

Strategia firmei în companiile din România. Vom prezenta proiecte de transformare, etapele și riscurile fiecărei etape, impactul asupra oamenilor și proceselor pe termen scurt și lung precum și uneltele ce s-au dovedit utile.

Tematica 2. 
MAINI DREPTE PENTRU MANAGERUL GENERAL

Recrutarea, formarea și rezultatele  unui ajutor de tipul, mână dreaptă. Vor fi prezentate provocările și soluțiile construirii poziției care să fie sprijin managerial pentru managerul general, etapele de creștere, momentele vulnerabile și potențialul operaţional şi strategic al unei astfel de poziții.

Tematica 3. 
SISTEMUL DE MANAGEMENT INTERN

Parcurge studii de caz ale companiilor prezente cu privire la mecanismele de analiză, planificare, coordonare sau control ale activității organizației. O selecție de unelte utile și funcționale în companiile de profil.

Tematica 4. 
SUCCESIUNEA LA CONDUCEREA FIRMEI 

Un subiect extrem de sensibil și care necesită un parcurs lung de construire. Se parcurg pașii cu privire la motivația, formarea, funcționarea și supervizarea unui asemenea parcurs. Pregătim o listă de ingrediente necesare pentru ca transferul să aibă loc cu succes. 

Tematica 5. 
CONSOLIDAREA ECHIPEI MANAGERIALE

Conturează exemple de construcții de echipe managerile în companii cu capital străin dar și autohton, mecanismele de transfer ale responsabilității, încurajararea implicării personale și gestiunea provocărilor personale ale echipei.

H1

Agora Consulting

Cine ne recomanda Cum crestem Unde ne gasiti