• Ideile tale pot schimba lumea. Creste-le!

  • Planteaza samanata potrivita. Maine vei culege ce ai semanat.

 Consultanta start-up

Cum vedem arhitectura unui start-up?

Un start-up porneste de la o idee. In baza ideii se intocmeste un plan. In baza planului se trece la actiune. Rezultatele actiunilor depind de fiecare pas intreprins in acest proces. Arhitectura start-up-ului este modul in care se leaga intre ele toate aspectele ce influenteaza business-ul: modelul de business, formula legala si structura partilor sociale, pozitionarea pe piata, modul de lucru si sistemul managerial, rolurile in echipa de baza si in echipa extinsa, rundele de investitii necesare si randamentul acestora. 

Ce anume livram?

Care sunt beneficiile?

→ Contactati echipa!

Așa cum vinul poate fi băut doar pentru alcool și business-ul poate fi făcut doar pentru bani. Dar ce păcat! Pentru că viată e prea scurtă pentru a bea vin prost. Bucuria vieții stă în împlinirea vocației și spre vocație ne ghidează pasiunea.

Fiecare vin bun are o poveste secretă, fiecare business de succes vine la capătul unei călătorii ghidată atât de pasiune cât și de pricepere. 

Haideți să descoperim împreună întâlnirea a două pasiuni și să lăsăm vinul bun să ne dea un pahar de mai multă pricepere in business.

Pentru mai multe informații despre acest concept de team-building inedit te invităm să ne contactezi fie pe e-mail pe adresa mihai.babici@agoraconsulting.ro 
fie la numarul de telefon 0742083888 (Mihai).

Agora Consulting

Cursuri Microsoft Excel Degustare de vin si Diagnoza Gimini Cine ne recomanda Cum crestem Unde ne gasiti