Viziune

Viziune si misiune

Suntem o echipa de consultanti specialisti in domeniul managementului strategic. Actionam ca un „doctor al casei” in relatia cu partenerii nostri si ii sprijinim sa devina o varianta mai buna a lor insisi. Daca si ei isi doresc, noi vrem, stim, putem si ii facem sa actioneze, ca firme sau ca indivizi, la nivelul lor maxim de potential.

Care este viziunea noastra?

Credem intr-o lume a armoniei si abundentei, cu oameni fericiti, competenti si autentici. Vedem si oamenii si companiile ca o combinatie echilibrata in structura de otel, inima mare si zambetul larg.

Structura de otel

Suntem arhitecti de sisteme stabile, predictibile, durabile. In organizatii construim structuri ce se bazeaza pe solutii simple, chiar si pentru situatii complexe. In baza experientei noastre stim ce merge si ce nu merge, ca atare nu facem compromisuri.

Inima mare

Organizatiile sunt fiinte vii. In toate interactiunile noastre suntem calzi si prietenosi. Suntem profesionisti dar preferam sa fim autentici si onesti in detrimentul etichetei. Vorbim pe limba tuturor.

Zambetul larg

Urmarim sa fim fericiti  azi si in fiecare zi, cu credinta ca ceea ce facem azi este devenim maine. Suntem multumiti atunci cand clientii nostri sunt multumiti, pentru ca succesul nostru este dat de succesul lor.

Care este misiunea noastra? 

Cum ajungem sa traim in lumea in care credem? Ne punem talentul si experienta in slujba acelora cu care noi lucram, suntem parteneri de vreme buna si vreme rea, punem competenta si lucrul bine facut inaintea banilor.  Lucram cu o echipa competenta care are o perspectiva de 360° asupra business-ului. Cunoastem atat pozitia clientului cat si pozitia consultantului si stim din practica toate provocarile organizatiilor, operationale sau manageriale.

Ce nu vrem sa facem?

Agora Consulting

Cursuri Microsoft Excel Degustare de vin si Diagnoza Gimini Cine ne recomanda Cum crestem Unde ne gasiti