Agora Team Assessment Light

Ce este Agora Team Assessment Light?

Viziunea Agora Consulting aplicata procesului de diagnoza organizationala de resurse umane si procese manageriale este de facilitare a evaluarii interne folosind know-how-ul existent in interiorul organizatiei pe o abordare 360 grade, minim invaziva, dinamica, generatoare de solutii si rezultate transformationale.

Agora Team Assessment Light presupune in plan organizational urmarirea in conjunctie a structurii si eficientei proceselor, structura de otel, cu eficienta resursei umane, atat individual, cat si ca echipa, cu focus pe axele de process management, people management, dar si de specialist in masura in care e posibila folosirea know-how-ului intern organizatiei si angrenarea in proces a acestuia.


Are loc astfel o evaluare interna a echipei, colegii se auto-evalueaza in mod anonim, conferind astfel o acuratete ridicata rezultatelor procesului de diagnoza. Principalul avantaj al diagnozei echipei este identificarea high-flyerilor organizatiei, acei angajati care au capacitatea de a gestiona procesele spre optimizarea lor, respectiv spre transformarea lor. Ei vor fi primii luați în calcul pentru formarea unei echipe nucleu de transformare a organizatiei sau de re-design pentru un proiect nou si implementarea ulterioara a acestora, din calitatea de campioni ai transformarii.

Care sunt etapele procesului de diagnoza?

Care sunt beneficiile Agora Team Assessment Light?

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata!

Tel.: 0742.083.888

E-mail: mihai.babici@agoraconsulting.ro

Agora Consulting

People. Self. Uncertainty. Management Cursuri Microsoft Excel Gimini Cine ne recomanda Cum crestem Unde ne gasiti