• Gaseste prin noi Software Developerii de care ai nevoie!

IT Recruitment 

​Experienta noastra in domeniul IT a inceput in 2008​ cu recrutari pentru posturi de PHP Developer. In urmatorii 6 ani am continuat sa desfasuram ocazional proiecte, iar incepand din 2014 avem o divizie separata de IT Recruitment. Majoritatea pozitiilor pe care le finalizam sunt pentru posturi de Software Developer de nivel Senior si Mid. 

​​1. Pozitiile pentru care am recrutat​:​  

2. Durata recrutarii

O campanie de recrutare completa dureaza ​8 saptamani​. Acesta este timpul necesar pentru a ajunge la toti candidatii disponibili din baza de date. 
In cazuri deosebite, o pozitie se poate finaliza si in 1-2 saptamani, in cazul in care avem developeri disponibili pentru angajare.

3. Etapele recrutarii

Procesul incepe prin cunoasterea clientului cu atentie ridicata la specificul companiei (ex. firma de produs vs outsourcing), echipa si atmosfera, proiectele la care vor lucra viitorii colegi si beneficiile oferite. Aceste detalii vor sta la baza mesajului , prin care abordam candidatii. 

Al doilea pas consta in analiza specificatiilor postului. Acesta ne permite sa dezvoltam o grila de interviu, prin care obtinem toate detaliile de interes pentru client. 

Dupa asta, incepe cautarea propriu zisa. In prima saptamana contactam candidatii, despre care (pe baza proiectelor anterioare) stim ca sunt deschisi pentru provocari noi sau urmeaza sa se elibereze de obligatiile (proiectele) pe care le au. Urmează să abordăm programatorii ramasi (apr 95% din totalul persoanelor de interes). 
In paralel, ne activam reteaua de cunoscuti din domeniul IT (ex. specialisti recrutare IT de la alte firme), in multe cazuri ei ne recomanda candidati noi sau ne ofera referinte privind candidatii pe care le-am identificat.

Candidatii care reprezinta interes sunt intervievati de noi, urmand sa generam un raport catre client cu detaliile interviului (inclusiv compatibilitatea cu tehnologiile cerute, disponibilitate, motivatie, asteptari financiare etc). Pe baza raportului, clientul decide daca vrea sau nu sa-l cheme pe candidat la interviul personal. Candidatii care sunt considerati potriviti, se implica in selectia organizata de client (interviu tehnic, interviu HR etc), decizia finala urmand sa se ia in urma acestor pasi. 

Numarul mediu de candidati prezentati in cadrul unei campanii de recrutare variaza intre 2 si 6 persoane.

4. Garantia

Pentru persoanele angajate, oferim o garantie de 3 luni. Daca relatiile de munca inceteaza in aceasta perioada, ne angajam sa organizam o noua recrutare fara nici un cost, in care sa mai prezentam la interviu minim 3 candidati eligibili.


Pentru informatii suplimentare, ne puteti trimite e-mail pe adresa recrutare@agoraconsulting.ro  sau ne puteti suna pe tel 0733048324.

Agora Consulting

People. Self. Uncertainty. Management Cursuri Microsoft Excel Gimini Cine ne recomanda Cum crestem Unde ne gasiti