Despre Gimini

Gimini Workshops e o calatorie catre autenticitate si o viata de pace si bucurie. La temelia acestui parcurs stau marturiile noastre si ale colegilor nostri de drum. 
Gimini e un ONG care din 2013 a sprijinit mai mult de 500 de oameni sa devina o varianta mai buna a lor insisi. Daca ei isi doresc, noi vrem, stim, putem sa ii ajutam sa traiasca la nivelul lor maxim de potential.

Gimini este locul unde grupuri de prieteni se intalnesc si isi ating impreuna obiective din toate domeniile relevante ale vietii, in plan fizic, material, emotional, social, profesional si spiritual. E o incursiune voluntara si automotivata spre atingerea de obiective care ne aduc bucurie si regasirea sinelui nostru autentic. Aici aplicam metode care raspund practic la intrebari precum: "Ce ma face fericit?", "Care sunt obiectivele mele in viata?", "Cum imi confrunt seful furios?", "Petrec suficient timp pe prioritatile mele reale?", "Care sunt talentele mele?" si multe, multe altele. Gimini nu iti raspunde la nici una dintre aceste intrebari, ci te ajuta pe tine sa iti raspunzi singur la toate intrebarile.

Gimini e un proces complex pentru ca gestioneaza 3 niveluri ale realitatii: materialul, emotionalul si spiritualul. Cu toate acestea, parcursul schimba vieti prin lucruri simple: intalniri saptamanale, colegi de drum si de sprijin, probe practice, materiale. Gimini a construit in acesti ani o comunitate care faciliteaza, sprijina si accelereaza parcursul personal catre pace si bucurie al fiecarui participant, dupa principiul cu cat investesc mai mult, cu atat primesc mai mult.

La Gimini

   esti liber
   esti in siguranta, poti marturisi experienta personala, autentica
   esti sustinut
   tu hotarasti gradul de implicare si profunzimea introspectiei
   tu hotarasti timpul investit in transformarea ta primesti intelegere si compasiune faci alegeri proprii

Viziunea noastra este sa ducem o viata de pace si bucurie, sa ne folosim talentele si sa le punem in slujba celoralati. Misiunea noastra este sa fim noi insine, si fiind, sa ii ajutam pe ceilalti sa fie.

   Structura de otel - Suntem arhitecti de sisteme stabile, predictibile, durabile.
Parcursurile Gimini se bazeaza pe solutii simple, chiar si pentru situatii complexe. In baza experientei noastre, stim ce merge si ce nu merge, ca atare nu facem compromisuri. Nu recomandam nimic din ce nu am aplicat.

   Inima mare - In toate interactiunile noastre suntem calzi si prietenosi. Suntem profesionisti, dar preferam sa fim autentici si onesti in detrimentul etichetei. Stim ca plecam din locuri diferite, vorbim pe limba tuturor.

   Zambetul larg - Urmarim sa fim fericiti azi si in fiecare zi, cu credinta ca ceea ce facem azi, devenim maine. Suntem recunoascatori atunci cand participantii nostri au victorii si ii incurajam sa se bucure de ele.

VALORILE NOASTRE SUNT: 

   Adevarul (a-l spune, a-l face si a-l cauta). Dreptatea.
   Iubirea (spre mine si spre ceilalti). Compasiunea si iertarea.
   Curajul (de a fi, de a alege, de a trai). Credinta si speranta.
   Inteligenta (de a discerne). Intelepciunea.
   Munca (activarea darurilor). Darurirea.
   Rabdarea (cu mine, cu ceilalti, in sarcina).
   Ritmul (potrivit mie, situatiei, sezonului). Pacea.
   Bucuria (in proces si ca rezultat al talentului).
   Rodul (nu ca obiectiv, ci ca rezultat al procesului)

Metaforele noastre

Echipa Gimini Workshops 

Dragos Birlea
Fondator

Dragos Birlea are o experienta de peste 16 ani in consultanta de management si in dezvoltarea resurselor umane. Din pozitia de CEO, Dragos a transformat companii in mai multe sectoare de business. Are experienta manageriala in domenii precum auto, productie, distributie si servicii profesionale. Din pozitia de consultant a condus procese de restructurare ce au adaugat valoare business-urilor, consolidandu-le structura organizationala. Din pozitia de coach, Dragos lucreaza cu lideri si manageri de top pentru ca acestia sa isi descopere talentele, sa le cultive si sa le puna apoi in slujba celorlalti.
Dragos este un calator, un cautator de oameni si locuri, un cautator de sine. Gimini Workshops este proiectul de suflet al ultimilor ani in care conduce, alaturi de echipa, grupuri de coaching care urmeaza un drum de descoperire a identitatii si a sinelui autentic. Dragos s-a format in Liceul si Academia Militara, a absolvit Facultatea de Studii Europene la Universitatea Babes-Bolyai in Cluj-Napoca si are un Masterat in Resurse Umane de la aceeasi universitate. 
Fun facts: alearga cu capul, calatoreste mult si este des de parere ca “ne trebuie un concept”.

Ana-Maria Ivan
Facilitator

In echipa Gimini Workshops, Ana este responsabila de derularea proceselor de coaching conform programei prestabilite. Prezinta si ilustreaza cu exemple conceptele utilizate in procesul de coaching grup si se ingrijeste de pastrarea ritmului si structurii pe toata perioada workshopurilor. Este ownerul Modulului 2 din Gimini Workshops. In cadrul intalnirilor de grup Ana nu participa doar in calitate de facilitator ci si in calitate de cursant, cu teme si „strech-uri” personale. Pe plan profesional, Ana este consultant de management si este specializata pe strategie si transformare. Ea construieste planuri de transformare pentru procesele de business, dar si pentru transformarea echipei. Concepe arhitectura sistemelor manageriale interne si se asigura de implementarea acestora.
Supervizeaza procesele de inductie si coaching managerial pentru pozitii de top si low management in companiile partenere. Ana a absolvit Facultatea de Studii Europene in cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj si are un masterat in International Managerial Economics obtinut la Universitatea din Utrecht, Olanda.
Fun facts: face cocktail-uri bune, scrie des “clineti” si degeaba ati zis voi ca se supara la Catan.

Mihai Babici
Facilitator

Mihai are rolul de facilitator in cadrul intalnirilor de grup. El se ocupa de promovarea seminariilor, inscrierea si trierea participantiilor. Organizeaza si conduce discutiile in cadrul workshop-ului Modul 1. Urmareste pasii si dezvoltarea fiecarui participant pe toata durata lucrului pe un anumit obiectiv. Si-a construit o cariera in calitate de consultant de management la Agora Consulting si exceleaza la zona de implementare a proiectelor de transformare si manageriale in cadrul organizatiilor partenere. El se ocupa de recrutarea, trainingul si supervizarea agentilor de transformare din organizatii. Mihai a absolvit Facultatea de Stiinte Economice la Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca si detine un Masterat in Local Finance Management de la Facultatea de Stiinte Politice si Administrative si University of Michigan. Fun facts: e funny guy, mestereste absolut orice si uneori da replica “bine ca esti tu destept”.

Maria Sucila
Community Development Officer

Maria este cheagul comunitatii interne Gimini si sprijina consolidarea si cresterea grupurilor de suport chiar de la inceputurile Gimini. Este
mentor Gimini si supervizeaza grupele de lucru. Maria strange oamenii in jurul viziunii comune, faciliteaza implicarea membrilor in comunitate
si organizeaza evenimentele interne. Al doilea rol al Mariei in Gimini este sa fie o poarta spre lume, un ambasador care face cunoscuta activitatea non-profit a Gimini, in mediul de business. 
De profesie, Maria este expert in managementul hotelier, a condus un departament de pe pozitia de Key Account Manager, intr-un hotel de top din Cluj-Napoca, are expertiza de peste 12 ani in domeniu, in prezent activand in calitate de consultant in ospitalitate si real estate.
Fun facts: vrea sa il cunoasca pe Smiley, e un prieten cald si organizeaza excursii Gimini minunate.

Simina Maria Tulai
Business Development Officer

Simina este responsabila de intreaga divizie lucrativa a Asociatiei Gimini, in calitate de ambasador al workshopurilor si parcursurilor individuale de coaching. Ea construieste si implementeaza planul pentru organizarea evenimentelor. Este membru de baza in echipa Gimini Workshops, activand ca mentor pentru grupele de lucru, spatiu in care ofera marturii despre parcursul propriu catre autenticitate, pace si bucurie. Pasiunile Siminei sunt arta si calatoriile. 
Pe plan profesional, are experienta in organizarea de evenimente si management de proiect. Cu studii in domeniul administrarii afacerilor si arte vizuale, se ocupa cu conceperea, promovarea si facilitarea atelierelor de pictura si a celor creative pentru toate varstele.
Fun facts: e battler-ul echipei, aduce arta plastica in viata oamenilor, e intotdeauna BLI.

Mihaly Vajda
Facilitator

Misi este unul dintre piloni de baza ai echipei Gimini Workshops. Are rolul de facilitator in cadrul intalnirilor de grup. In cadrul echipei este cel
care sustine si verifica temeiurile stiintifice ale metodelor utilizate, fiind de profesie psiholog. El pune la dispozitie toate uneltele de lucru ce tin
de psihologia pozitiva si experimentala. Analitic si realist, Misi are o mare pasiune pentru sah. 
In afara activitatii de la Gimini Workshops Misi conduce un departament de recrutare si are experienta vasta in procesele de selectie, atat pentru pozitii de management, cat si pentru pozitii tehnice. Ariile lui de specialitate sunt serviciile medicale, IT si productie. Mihaly a construit si recrutat echipele operationale si de management pentru start-up-uri si investitii de tip greenfield in Romania.

De ce facem acest lucru? Pentru ca ne traim viziunea in cel mai concret mod, vorbim doar din ce am aplicat si stim ca fiecare avem o samanta care are nevoie doar de lumina si apa, adevar si iubire, pentru a deveni bijuteria, potentialul pe care il reprezinta. Gimini a devenit un mod de viata care creste si iradiaza in activitatea de consultanta de management, in aplicatiile mobile Gimini Apps, in vietile noastre personale si in vietilor celor ce pornesc in aceasta minunata calatorie.

Contact

Str. Iosif Vulcan, Nr. 14
E-mail: contact@giminiworkshops.ro
www.giminiapps.com
www.agoraconsulting.ro
www.facebook.com/gimini.workshops
www.facebook.com/agora.business.transformation

Agora Consulting

People. Self. Uncertainty. Management Cursuri Microsoft Excel Gimini Cine ne recomanda Cum crestem Unde ne gasiti