Echipa

Dragos Birlea, Partener fondator

Dragos Birlea

Expertiza

Proiecte de succes

Dragos Birlea are o experienta de peste 12 ani in consultanta de management si in dezvoltarea resurselor umane. Din pozitia de CEO Dragos a  transformat companii in mai multe sectoare de business. Are experienta manageriala in domenii precum auto, productie, distributie si servicii profesionale. Din pozitia de consultant a condus procese de restructurare ce au adaugat valoare business-urilor, punandu-le pe un trend ascendent.  Majoritatea companiilor cu care a lucrat pastreaza pana azi sistemul, sau parti din sistemul managerial, construit la momentul colaborarii. Din pozitia de coach Dragos lucreaza cu lideri si manageri de top pentru ca acestia sa isi descopere talentele, sa le cultive si sa le puna apoi in slujba celorlalti. 

Ca antreprenor, Dragos a pus bazele mai multor companii in domeniul serviciilor de consultanta si in IT. Este fondator si co-fondator in proiecte precum trilulilu.ro si tetatet.ro. In prezent lucreaza la un nou start-up in domenul aplicatiilor mobile. In paralel, desfasoara un proiect de suflet, conducand grupuri de coaching in cadrul carora participantii urmeaza un drum de descoperire si restaurare a identitatii si sinelui autentic. Dragos s-a format in liceul si Academia Militara, a absolvit Facultatea de Studii Europene la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si are un Masterat in Resurse Umane de la aceeasi universitate.

Fun facts: alearga cu capul, calatoreste mult si este des de parere ca: „ne trebuie un concept”.

Ana-Maria Ivan, Business Transformation Consultant

Ana Moldovan

Expertiza

Proiecte de succes

In cadrul companiei, Ana gestioneaza proiectele care presupun analiza si constructia de strategii organizationale. Este owner pe tot ceea ce inseamna viziunea, misiunea, valorile si orientarea pe termen lung a business-urilor. In ultimii ani a fost responsabila pentru constructia si supervizarea mai multor procese de transformare pentru clientii nostri. La nivel managerial are responsabilitatea de a introduce in organizatii sisteme de management simple si adaptate nevoilor interne. Ana ofera consultanta pentru implementarea acestor sisteme, dar si sprijin in dezvoltarea de competente manageriale pentru angajatii de pe pozitii de top si low management. A dezvoltat si a supervizat procese de instruire manageriala cu rezultate excelente, internalizand in proportie de 100% procesul de instruire a personalului acolo unde companiile si-au dorit acest lucru.

Ea se implica si in proiecte de tip start-up ale Agora Consulting pe zona strategica si de concept, dar si in proiectul Gimini pe care il derulam din 2013. Ana a aboslvit Facultatea de Studii Europene in cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj si are un masterat in International Managerial Economics obtinut la Universitatea din Utrecht, Olanda.

Fun facts: face cocktail-uri bune , scrie des „clineti” si degeaba ati zis voi ca se supara la Catan...

Mihai Babici, Business Transformation Coordinator

Mihai Babici

Expertiza

Proiecte de succes

Mihai exceleaza la recrutarea, instruirea si supervizarea agentilor de transformare din organizatiile partenere. Pana in prezent a pregatit si supervizat peste 20 de pozitii entry-level care au ajuns sa transforme organizatiile partenere la nivel national si care au impus un nou mod de lucru in echipele acestora. Cea mai mare echipa de Business Transformation Officers pe care a condus-o a avut 8 membri activi in 8 locatii ale aceleiasi organizatii. Mihai gestioneaza proiecte de constructie si implementare a bugetelor operationale de vanzari. Acesta ofera consultanta in constructia si supervizarea proceselor comerciale in vederea realizarii executiei bugetare. In proiectele sale reuseste sa creasca implicarea si randamentul echipelor de vanzari mai ales prin cresterea calitatii managementului echipelor comerciale.

In cadrul proceselor de diagnoza Mihai deruleaza analize de proces si analize de productivitate a angajatilor ce pun in evidenta sursele risipei in organizatii. Ca urmare a acestor rezultate se imbunatatesc procesele de lucru la nivel de companie. Mihai a absolvit Facultatea de Stiinte Economice la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si detine un Masterat in Local Finance Management de la Facultatea de Stiinte Politice si Administrative a University of Michigan.

Fun facts: e funny guy, mestereste absolut orice si uneori da replica „bine ca esti tu destept...”

Agora Consulting

People. Self. Uncertainty. Management Cursuri Microsoft Excel Gimini Cine ne recomanda Cum crestem Unde ne gasiti